40 hores non-stop pels 40 anys del Sidecar!

Seria impossible dir quantes hores ens hem passat al Sidecar: allà hem viscut concerts, copes, nits de festa, exposicions, hem fet programes de ràdio amb entrevistes i música en directe, hem gravat càpsules de vídeos musicals i recentment vam gaudir com nens punxant al bar de dalt, fet que esperem que es repeteixi més vegades! I, per descomptat, a la mítica sala de la Plaça Reial de Barcelona hem conegut a moltíssima gent i hem viscut mil històries, com tantíssimes altres persones d’aquesta ciutat o d’altres. Ara el nostre estimadíssim ‘Side’ compleix 40 anys, i aquest migdia ha presentat la programació per celebrar-ho. Serà una marató d’activitats de 40 hores sense parar, entre el divendres 24 de març i diumenge 26. Només s’haurà de pagar als concerts, mentre les activitats diürnes seran amb entrada lliure.

Roberto Tierz i Fátima Mellado durant la presentació (Foto: Meritxell Rosell)

Segons han explicat el director del Sidecar, Roberto Tierz, i la responsable de programació, Fátima Mellado, els actes començaran divendres 24 a les 14h amb la recepció institucional. A partir d’aquí, a les 17h s’inaugura l’exposició de la il·lustradora Cristina Daura; a les 19h, taula rodona ‘¿De Dónde Venimos?’, amb participació de Santi Balmes (Love Of Lesbian), The New Raemon i Gerard Quintana (Sopa de Cabra); a les 21h, concert de Mushkka (alter ego de Irma Farelo, que a més de ser germana de Bad Gyal està considerada una de les veus amb més projecció de l’escena urbana local); i de matinada, DJ sets de Cutmaker + Clara Rigby + Albertcode + Carole.

 Presentació de premsa dels 40 anys del Sidecar (Foto: Meritxell Rosell)

Dissabte 25 l’activitat comença amb un esmorzar musical al bar del Sidecar amb Gabriela + Julio Lobos, el podcast ‘Sap Greu Tan Jove‘ o la gravació d’un programa en viu de Radio 3, presentat per Consol Sáenz, i amb actuacions de Josele Santiago, Ladilla Rusa i Queralt Lahoz. També es presentarà el llibre ‘Este No Es El Libro del Sidecar‘ (12:30h-16h), escrit pel director Roberto Tierz i amb pròleg de Carlos Zanón, amb un vermut i showcase. A les 16:30h començarà el concert infantil ‘Rock y Chocolate’ a Plaça Reial, amb música, tallers i xocolata amb xurros. A les 19h, segona part de la taula rodona, en aquest cas sota el títol ‘¿A Dónde Vamos?‘, i amb Yago Alcover (Mujeres), Alizzz i Mushkka; a les 21h concert de La Habitación Roja; i de matinada, final de festa amb els DJ sets de Donovan + Clara Rigby + Monraker + Nacho Ruiz. Allà ens veiem! I per molts anys més, Side!!!

*Pots consultar amb detall els horaris de totes les activitats en el carrusel d’imatges inicial, a la part superior de la notícia

Escrito por

Rarito como un tema de Sonic Youth; me excito con el ‘Psycho’ de los Sonics; si me cabreo, Pistols, RATM, Sandré, riot grrrls o Los Punsetes; me ponen igual soul, r’n’b, ye-yé, garaje, punk, r’n’r, indie o brit-pop. De mayor quiero ser Patti Smith, Iggy o John Waters. Ateo hasta que conocí a PJ HARVEY. Fui negro en otra vida… y hago el impostor como periodista musical y deportivo en radio, TV, webs y revistas varias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *