Playlist: ‘Per Fi És Dilluns! 2023’

Després dels especials del ‘Per Fi És Dilluns!‘ 2023 amb una selecció amb 23 cançons estatals + 23 d’internacionals i el de 23 covers que t’hem compartit les últimes setmanes, i mentre preparem el capítol #112 del nostre podcast quinzenal de novetats de l’escena independent, avui acabem definitivament el nostre Resum 2023 amb aquesta playlist amb (gairebé) totes les cançons que van sonar en els 25 capítols publicats durant l’any que deixem enrere. Amb l’excepció d’uns pocs temes que no es troben a Spotify, aquí van les 470 cançons i més de 25 hores de música que van sonar a ‘Per Fi És Dilluns!’ en el 2023. Gaudeix-les!

*Recordeu que el player de Spotify només ensenya les 100 primeres cançons de les playlists. Per escoltar-les completes heu de clicar sobre el nom de la llista perquè s’obri a l’aplicació de Spotify.

Escrito por

Rarito como un tema de Sonic Youth; me excito con el ‘Psycho’ de los Sonics; si me cabreo, Pistols, RATM, Sandré, riot grrrls o Los Punsetes; me ponen igual soul, r’n’b, ye-yé, garaje, punk, r’n’r, indie o brit-pop. De mayor quiero ser Patti Smith, Iggy o John Waters. Ateo hasta que conocí a PJ HARVEY. Fui negro en otra vida… y hago el impostor como periodista musical y deportivo en radio, TV, webs y revistas varias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *