Presentada la programació del BAM i la Mercè 2023

Més d’un centenar de concerts formaran part de la programació del BAM, Música Mercè i Acció Cultura Viva del divendres 22 de setembre al dilluns 25. Un total de setze espais de la ciutat de Barcelona acolliran els concerts de les Festes de la Mercè 2023: repeteixen escenaris emblemàtics com el Teatre Grec, la Rambla del Raval, els Jardins del Doctor Pla i Armengol o l’Avinguda de la Catedral, es mantenen també espais com l’escenari a la platja de Bogatell, el Moll de la Fusta i l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el Parc Central de Nou Barris o la Nau Bostik, s’estrenen espais com la Plaça de Can Fabra, el Passeig dels Til·lers i l’escenari del carrer Menéndez y Pelayo i es recupera un escenari clàssic com és la Plaça Reial, amb motiu del 30è aniversari del BAM.

D’entre el centenar de concerts que posaran música a la Festa major de Barcelona hi haurà noms com Tarta Relena + Cocanha + Los Sara Fontán, Remei De Ca La Fresca, Aiko El Grupo, Pongo, Belgrado, Shego, Adriano Galante, Marta Knight, Marina Herlop, The Notwist, Alison Darwin, Ruinosa i Las Strippers de Rahola, Merina Gris… aquí t’adjuntem la programació completa amb horaris i espais:

Escrito por

Rarito como un tema de Sonic Youth; me excito con el ‘Psycho’ de los Sonics; si me cabreo, Pistols, RATM, Sandré, riot grrrls o Los Punsetes; me ponen igual soul, r’n’b, ye-yé, garaje, punk, r’n’r, indie o brit-pop. De mayor quiero ser Patti Smith, Iggy o John Waters. Ateo hasta que conocí a PJ HARVEY. Fui negro en otra vida… y hago el impostor como periodista musical y deportivo en radio, TV, webs y revistas varias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *