El 10 de febrer, festa 7è aniversari Indie Lovers!

L’11 de febrer del 2016 va començar l’aventura Indie Lovers amb el primer capítol del nostre programa de ràdio a Scanner FM. A partir d’aquí, van arribar aquesta web, les xarxes socials, nous programes a Ràdio Primavera Sound o a l’Estudi de l’Apolo, els podcasts, les festes o les sessions de DJs. I haver superat una pandèmia o fins i tot un lamentable intent frustrat d’hackeig ens semblen prou motius per celebrar els 7 anys de vida, els centenars de programes, de podcasts, d’articles, entrevistes, cròniques de concerts o festivals, els milers de discos i cançons i la moltíssima gent interessant que hem conegut des de llavors. Així que el proper divendres 10 de febrer a les 23:30h a la Sala Deskomunal de Sants celebrarem el 7è aniversari d’Indie Lovers, i ens encantaria fer-ho amb tu.

Serà després del concert que el mític Manolo Kabezabolo ofereix aquella nit a la sala de Sants. Quan quedi mitja hora per a la mitjanit en què es compliran 7 anys des d’aquella estrena radiofònica, amb entrada lliure i fins a les 3h de la matinada, l’esdeveniment estarà amenitzat pels Indie Lovers DJs: Eleternoaprendjz, JordiCafeína, DJ Catástrofe i DJ Lekter posaran música a la festa amb un menú variat que anirà des de l’indie estatal al punk, passant per l’indie rock, garatge, brit-pop, soul, synthpop, post-punk o darkwave. T’hi esperem!

? Sala Deskomunal (C/ Riera d’Escuder 38, Sants)
? Metro Plaça de Sants
? 23:30h – 3h

 

*Cartell de portada disseny de Sergi Vidal i Paris.

Escrito por

Rarito como un tema de Sonic Youth; me excito con el ‘Psycho’ de los Sonics; si me cabreo, Pistols, RATM, Sandré, riot grrrls o Los Punsetes; me ponen igual soul, r’n’b, ye-yé, garaje, punk, r’n’r, indie o brit-pop. De mayor quiero ser Patti Smith, Iggy o John Waters. Ateo hasta que conocí a PJ HARVEY. Fui negro en otra vida… y hago el impostor como periodista musical y deportivo en radio, TV, webs y revistas varias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *