Divendres 1 de setembre, festa a la Deskomunal!

Ara fa només uns dies, en ple mes d’agost, omplíem l’aforament de la sala Heliogàbal de la Vila de Gràcia en l’última festa d’Indie Lovers, i ja us proposem una nova cita lúdico-festiva en el calendari per passar millor la depressió post-vacances: divendres 1 de setembre de 23:30h a 3h a la sala Deskomunal celebrarem una nova festa Indie Lovers! Serà després del concert de La Model.

Com és habitual en les nostres festes, serà amb entrada lliure i, en aquest cas, fins a les 3h de la matinada. L’esdeveniment estarà amenitzat pels Indie Lovers DJs: Eleternoaprendjz, JordiCafeína, DJ Catástrofe i Lekter DJ posaran música a la festa amb un menú variat que anirà des de l’indie estatal al punk, passant per l’indie rock, garatge, britpop, soul, beat, synth-pop, post-punk, darkwave, electro, jangle pop, twee-pop… i tots els estils que calguin. T’hi esperem!

-Sala La Deskomunal (Carrer Riera d’Escuder 38, Sants)
-Metro Plaça de Sants (L5)
23:30h – 3h

Sala Deskomunal de Sants

 

Escrito por

Rarito como un tema de Sonic Youth; me excito con el ‘Psycho’ de los Sonics; si me cabreo, Pistols, RATM, Sandré, riot grrrls o Los Punsetes; me ponen igual soul, r’n’b, ye-yé, garaje, punk, r’n’r, indie o brit-pop. De mayor quiero ser Patti Smith, Iggy o John Waters. Ateo hasta que conocí a PJ HARVEY. Fui negro en otra vida… y hago el impostor como periodista musical y deportivo en radio, TV, webs y revistas varias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *